(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну можливо там залежить від того чому ти став, хз. У мене була повністю пласка шина, я б не ризикнула їхати на ній Я власне саме гуглила сервіс коли вони приїхали) але звісно все зачинено було, найближче цілодобове було за 50км
-
в США схожі історії є, типу тащити самому не можна - тільки місцеві можуть, а на хайвеї стояти не можна
-
так, тому він каже що це стерв’ятники та жуліки на підсосі у поліціі, і вони просто прагнуть бабла і тому дуже швидко приїжджають але я була дуже довольна якщо чесно) враховуючи що це вечір неділі був
-
але в пдд не написано що евакуатор приїде сам за 10 хвилин Лендлорд каже що навіть якщо ви будете міняти на узбіччі, і приїде евакуатор, то вони мають вас евакуювати тому що узбіччя має бути чисте Тому або швидко тікайте, або платіть
-
150 баксів звісно норм так)
-
Сьогодні зі мною сталася дуже цікава історія. Я пробила колесо посеред ніде за 80км від Монреалю, ну і власне стояла гуглила що його далі робити Короче як виявилось у Квебеці діє система евакуаторів, стоять камери і десь за 10-15 хв вашого стояння на узбіччі приїжджає евакуатор. Чуваки запропонували або відвезти мене додому, або замінити колесо. Я обрала друге, за 15хв вже їхала додому, хлоп все зробив. Коштує задоволення 150 баксів, камери за його словами покривають усі основні хайвеї: 40, 20, 15 Важливо що я не телефонувала нікуди, вони побачили мене через систему камер і приїхали самі. Радощі повні штани, тому що міняти колесо я не вмію і вчитись на хайвеї самотужки у +40 не дуже хотілось Також чувак сказав що якщо ви крутий(а не як я) і ладні поміняти колесо самотужки, то на узбіччі хайвею вас все одно не повинно бути, з‘їжджайте на заправку чи ще кудись
-
Вирішила ще зафорвардити це сюди, тому що наш лендлорд каже що в Онтаріо теж діє ця програма(не по темі нерухомості, але раптом хтось зламається на хайвеї)
-
Але ж у ВС житло можуть собі дозволити тільки багаті китайці)
-
Зараз поправлю, я не в курсі була за ВС
-
Property transfer is another story
-
also BC
-
Ага, надо проверять Ещё есть для некоторых районов бс www2.gov.bc.ca/gov/content/taxes/property-taxes/property-transfer-tax/additional-property-transfer-tax Мб и в других провинциях может быть что-то похожее
-
Просто хочу нагадати що цей такс для нерезидентів є не в усіх провінціях, а лише в Онтаріо і то здається не скрізь Завжди перевіряйте інфу на сайте провінціі UPD нижче кажуть що ще в ВС є
-
Я тут абсолютно згідна. Є кейси коли люди на ворк перміті брали іпотеку на 1М з household income в 70к в B lender. Не знаю як вони таке виплачують, але то вже їхнє діло. В великому банку дуже впливає на якого advisor потрапиш, якщо людина замахана життя, то він до дурниць приколупається аби не дати позику
-
Це з практики. Я знаю успішні кейси де люди с воркпермітами без великих проблем брали у B lenders з мінімальним даунпейментом, після відмови у всіх великих. Та ще й A lenders мають певні можливості значно посунути межі можливостей. Взагалі це така сфера де все дуже гнучко і купа умов
-
Спірна штука, я десь недавно читала що вони не хотять справи з тими хто не ПР, але при цьому дати тобі іпотеку на 500к вище твоїх можливостей під дикі відсотки то «на здоров‘я», лиш заплати їм шоб красиво все намалювали