(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Рядом с владельцами больших собак же
-
По свому досвіду, я теж закладав 6к(правда в мене садок ше 1000). Рента чуть більше 2000. І перші місяці я зайшов в мінус, поки не спохватився, і не перестав жити, як в Україні(Uber, не звертати на ціну печеньок і ковбаси, і т. д. ) Якщо в вас житло 3.5, то навряд чи ви впишется в 6 в місяць сім'єю... Або то буде нереальне падіння рівня життя Раджу ше раз ревювнути бюджет І бути готовими, що тут прийнято працювати всім...
-
Понято что все наши точки зрения не объективные Но есть момент что люди любят экшн и приукрасить и жертвой быть, а может каждому тысячному отказали, или ещё что-то но раздуют зраду Я живя в Канаде не имею представления что не рады детям при сдаче что это влияет как-то Но это на моем опыте и опыте моих друзей,не больше не меньше
-
ну в британській колубмії трішки не так називаються ліцензії є L (learner) здається коли здав тільки knowledge тест і сам в авто їздити не можеш. N (novice) – здав road test буквально недавно і здається на 2 роки видається. І потім Class 5 (це повна ліцензія) без обмежень (ну не можна працювати в убер/ліфт, потрібен Class 4). Машина з інструктором коштувала мені десь 160$ (туди входило 60хв розминка перед екзаменом (+- в тому районі, буде буде екзамен) з інструктором і сама оренда машини на екзамен)