(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так, я теж за перший міс кажу. Ми зняли на півтори будинок, там було місце для кабінету і для дітей, і така ванна що я досі за нею сумую
-
А можете ткнути ще раз у шаблон довідки, будь ласка
-
О, ми зробили навпаки. Ми вирішіли що побут у 99% випадків визначить наше перше враження, враховуючи що діти і ми оба з дому працюємо, тому ми на це заклали бюджет і я жодного разу не пошкодувала що ми так зробили. Але я згодна що в разі воєнного стану це швидше за все не варіант
-
Вони дуже різні тут, обов‘язково читайте відгуки на гугл марсах та сходіть подивіться перш ніж підписувати з ними договір. Бо дійсно є таке що пишуть «daycare » а там по факту одна група на 5 дітей у тітонькі в бейсменті
-
Мм може садочок змініть? В нашому цілком собі навчають, активностей теж дофіга, дітям подобається Садок працює з 7 ранку до 6 вечора
-
А чо ви вибрали такий садок? ))) Є різні, найдешевші - сімейні на дому в там дійсно не сильно паряться. Є дорожчі. В нас вічно то аплікації роблять, то вирізають, то розмальовки. На дворі гуляють, ходять стрибати на батути, ходили ше на танці, але звільнилася викладачка...
-
Дуже швидко звикаєш планувати закупки, за півроку десь вже нема такого що щось раптово скінчилось Хіба що в голову стрельне що треба ніштячків, але то вже інше