(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А дружина з дитиною? Я приїхав до війни, на жінку той бейсмент дуже давив. Там ше і стрьомний район з наріками був. Я то думав, шо тут в Канаді все класно, нема пограних районів і т. д. І взяв на Airbnb найдешевший бейсмент з двориком, щоб було де гуляти. Закінчилося тим, шо дружина почала возмущатися, шо вона на таке не підписувалася і хоче назад...
-
У когось є контакти перекладача укр-англ щоб був ircc compatible?
-
Можете як я: купити зразу машину і жити в передмісті. Дуже спокійно, купа парків, є де погуляти, всі довольні. Тепер ми би ніколи не поселилися в мегаполісі :) Але поки я найшов машину - пішло 500cad на убер. І ше і пішком обходив ближні ділершипи. Короче за містом зазвичай спокійно, комфортно і деколи дешевше, деколи ні. Але нема того двіжу і якшо ввечері наприклад зрозуміли, шо закінчилася мука, чи сіль, то не спустился вниз в магазин. Тре брати машину і їхати в найближчий супермаркет типу Волмарта
-
Пожить наверное. Но вообще смотри чтобы у вас был собственный термостат и можно спросить работает ли отопление отдельно от других этажей. Ну и ещё хозяева бывают рано переключают котел на летний режим.
-
В нормальном - не холодно.
-
Якщо ви один, то та, звичайно. А ще як можна в офіс ходити працювати, то взагалі файно. Ми на перший місяць сім'єю зняли, я ше і працював з дому. То тепер здригаємся, як згадуєм)) Сім'єю з малою дитиною і роботою звідти - так собі задоволення. Тому дивіться скільки вас в шоб всім було ок
-
Так лиз на год подписывают же