(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
6 місць в ІТ? Почитайте програми, на які цілетеся. 1. Часто тре доказати від року десь до трьох чи пяти років досвіду. Тож можна не до всіх іти. 2. То майже стандартна справка, подібне наші фірми роблять для візи в Штати і добре знають, шо то таке. 3. Є різні види програм. В деяких програм подача в електронному вигляді. Ви можете просто попросити, щоб вам вислали скан того документу, якщо будете подаватися електронно Якшо нічо з того не підійшло, то тоді гугліть: як доказати досвід роботи для Канади. Люди доказують якось навіть неофіційні роботи Я дав шаблон тої справки, шоб не морозилися. В двох фірмах його використали, тільки помилки поправили, в третій зробили по своєму шаблону :)
-
В мене не було вказано компенсації, тільки що фул тайм 40 годин на тиждень, а окремо акти виконаних робіт Якщо ви подаєте з Канади і не надаєте окремо документу про наявні фінанси то треба щоб була з/п вказана
-
Сорі за офтоп, підкажіть будь ласка, а якщо компанія відмовляється вказувати annual salary у референс леттер - це ок, чи треба їх пушити? Чи валідний юзкейс надати референс леттер без annual salary, але підтвердити ці цифри ФОПівськими актами? Це з приводу пруфів роботи для ЕЕ
-
Прилетіли непогані #вакансія : Hi, I have one fully remote role right now and the other is remote but they would prefer candidates who are open to hybrid in Toronto/Vancouver. Please do put me in touch. I have attached the info packs for your to share. [email protected] www.linkedin.com/in/jordan-oneill1 Much appreciated, Jordan
-
думаю, тут відносно небагато людей в кого хоча б є ПР, щоб про таке думати