(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дякую, такі і зроблю
-
Рекомендуют один из биг 5 для начала Смотри офер для ньюкамеров - что больше нравится, то и бери)
-
Всім привіт, я знаю що вже дуже багато разів тут питали про банки, але все таки... Який банк обрати? ( я розумію що скільки людей і стільки думок )
-
А какую херню люди бывают творят, ни одной собаке не снилось. Однако им почему-то квартиры сдают.
-
Т.е после 4-х месяцев он ходил очень злой?
-
у меня были и собаки и кошка сейчас (которая поедет с нами), но с кошкой нам повезло, она не шкодливая. А вот когда был жив пес, он нам два дивана разодрал в клочья, подростком и два кресла, проделал дыру в линолиуме, а потом когтями и зубами делал дырку в полу, ну еще дырку в деревянных дверях, выгрызал. Зато после 4х месяцев ни разу не написял и не накакал
-
Нифига, у нас в доме живут 2 ссыкливых хаски, они тупо вечно обсыкивают лифт и холл в доме -_-
-
Всё зависит от воспитания (и иногда от породы). Всё как у людей
-
Дякую, так, буду шукати в Оттаві, гугл допоможе)
-
Тоді не пораджу спеціаліста, але принцип однаковий
-
В більшості оптик є оптометристи які зроблять огляд. Коштує 120 доларів і вище. Недалеко від Етобіко, хороша оптика Kingsway Eye Care. В Місісазі Optic38 здається. На лінзи буде очікування, зазвичай пару днів якщо не супер наворочений рецепт Коли вже є рецепт, то лінзи вигідно в Костко купувати
-
Я у великих магазинах є всі ці приблуди для виміру зору? Можливо щоб вони одразу перевірили і по отриманим даним вже могли продати?
-
Якщо є старий рецепт або виміри попередніх лінз, то можна купити в інтернет магазинах. Але багато які оптики не хотять по параметрах лінз чи окулярів продавати, а хотять саме рецепт.