(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Хочешь познакомиться? Пошли на пиво.
-
ты и в реальной жизни такой? или только в чатиках отрываешься?))
-
Если я плачу и мне надо - значит стоит. Расход топлива в машине при превышении крейсерской скорости тоже растёт.
-
Ну и если тебя парит крейсерская, Eclipse 500 cruise speed 685km/h, A380 cruise speed 903km/h. Согласись, разница таки есть. Я вообще не понял с чего ты докапался?
-
быстрее можно летать. проблема в резком росте потребления горючего при подходе к скорости звука. короче говоря оно того не стоит
-
А почему они летают на крейсерской? больше низя?
-
У моей машины крейсерская что-то около 120км/ч, но это не мешает мне ездить 150.
-
А меня должна парить крейсерская скорость?
-
Или это всё входит в твой +/-?
-
И все они коммерческие или частные самолёты.
-
Нет у них такой специфики. Ты можешь полететь на условном Eclipse 500 у которого там что-то около 650км/ч, а можешь полететь на A380 у которого top speed под 1200.
-
ты слишком серьезно его воспринимаешь. мятненький у нас тот еще тролль и демагог
-
така специфіка у літаків комерційних чи приватних. А машини це інша історія. В машин доречі також є поняття середньої швидкості. Знову ж таки я не казав що всі літаки однакову швидкість мають, а вказав 850 +- км в год. Такі літаки як цесна, чи воєнні чи ще щось змісту враховувати немає. Просто суть меседжу була тою, що приватним літаком особливо швидше не долетиш, це більш справа комфорту, а не швидкості. Таке ж і з машинами, можна й у пробці постояти 2-5 годин а можна і на метро катнутись, від приорітетів залежить і від інфраструктури міста.
-
До речі, ще той прикол. Ти забираєш свій паспорт, але маєш показати якийсь документ. У мена так з візою в США теж було. То якось тупо, бо в тому паспорті, що ти забираєш вже є твоє фото. У мене зі штатівською, ще був прикол, що я в паспорті забув і карту побиту. І фактично на руках буди тільки права. Якби я раніше не отримав права, як би я забрав той паспорт?
-
Ну если все самолеты летают с одной скоростью, то почему бы всем средствам передвижения не передвигаться с одной скоростью?