(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ты слишком серьезно его воспринимаешь. мятненький у нас тот еще тролль и демагог
-
така специфіка у літаків комерційних чи приватних. А машини це інша історія. В машин доречі також є поняття середньої швидкості. Знову ж таки я не казав що всі літаки однакову швидкість мають, а вказав 850 +- км в год. Такі літаки як цесна, чи воєнні чи ще щось змісту враховувати немає. Просто суть меседжу була тою, що приватним літаком особливо швидше не долетиш, це більш справа комфорту, а не швидкості. Таке ж і з машинами, можна й у пробці постояти 2-5 годин а можна і на метро катнутись, від приорітетів залежить і від інфраструктури міста.
-
До речі, ще той прикол. Ти забираєш свій паспорт, але маєш показати якийсь документ. У мена так з візою в США теж було. То якось тупо, бо в тому паспорті, що ти забираєш вже є твоє фото. У мене зі штатівською, ще був прикол, що я в паспорті забув і карту побиту. І фактично на руках буди тільки права. Якби я раніше не отримав права, як би я забрав той паспорт?
-
Ну если все самолеты летают с одной скоростью, то почему бы всем средствам передвижения не передвигаться с одной скоростью?
-
Да судя по всему ничего не учитываем. Давай просто примем что скорость самолета равна скорости машины. Ну чтоб не париться.
-
А номер проверял на сайте той же страны, в которую паспорта заносил/отправлял?
-
Да, я понял. У них или 0 или 850км/ч.
-
Значить то у Варшаві такий прикол. До речі, в базі була її теска по прізвищу і імені
-
А, я забыл, самолёты они же односкоростные. Не умеют летать с разной скоростью.
-
Потому что?