(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сьогодні забирав паспорти всієї сім'ї і виявився один факт, про який я ніде не читав. Консенти заповнені від усіх на моє їм'я, як то казали всі блогери. У т.ч від моїх повнолітніх дітей. Але ніхто не казав і про це ніде не пишуть, що треба довести, що то твоя дружина і твої діти. Треба було показати св. Про народження і про шлюб. Добре мав в телефоні. тому якщо забиратимете за всіх, не забудьте взяти документи всіх членів родини.
-
На екзамені можна відкласти питання на потім. Може статися що вистачатиме балів незалежно від відповіді на трікі-питання
-
Все вірно кажите. Тут ще дуже важливо на самому екзамені не поспішати. Краще перечитати декілька разів, бо то вже не на телефоні
-
Окрім питань про регуляції, якф треба тупо завчити. Зухвалість може коштувати грошей та часу, нажаль.
-
І ще там де 50, треба їхати 45-50, а не 30-40
-
Якщо на стоп не зупинився одразу failed
-
Є купа на ютюбі відео як сдавати той іспит. Нічого важкого. Показушно дивитись у всі дзеркала, поворотники, стопи по 4 сек на знаках, парковка на горі, паралельна парковка. З нетакого як у нас у них на червоний можна праворуч повертати якщо вільно.
-
Що ти маєшь на увазі? Практичний іспит?
-
Ну взагалі теор питання більш логічні та й практика адекватніша у Канаді. Бо в Україні у мене питали ширину протектора грузового авто та як повина рухатись велосипедна группа. Ну і нафіг воно мені потріьно коли я на В сдавав
-
Я дуже кричу іноді за матюками коли хтось в реальному житті їздить як на екзамені. Ви уж мене вибачте))
-
В мене стаж 7 років. Права купив, бо коли сдава був варіант платити або не дадуть права. Жодного дтп за ці роки. Так я ще й у Харкові починав))