(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дякую
-
Вугілля колись бачила але не пам‘ятаю де, можливо в українській аптеці на Bloor/Runnymede Ддя отруєння Pepto-Bismol, яскраво рожева пляшка, без рецепту і електроліти типу Pedialite Ну а якщо зовсім погано, то emergency room
-
В Торонто можна купити активоване вугілля? Або що тут вживають при отруєнні?
-
Ох, какой-то конченный там разброс. На Java Developer будет 65к, а на Java Programmer уже 80к, да и в реальности слышал что с 1.5годами берут в джуны и платят 65к
-
Ребят, сколько можно расчитывать с 1.5 года опыта Java, Spring, Hibernate, микросервисы, sql/nosql в Польше? (Toronto)
-
www.fongo.com/services/fongo-wireless/?utm_source=view_pricing_button&utm_medium=fm_drip_wireless_email&utm_campaign=fm_drip_emails
-
Python dev
-
Так, в мене в лінкедіні Канада, в резюме Польща, but will be in Canada in September, have visa and OWP :) До речі, деякі співбесіди від моменту аплаю до останньої співбесіди заняли більше місяця
-
Я шукав на лінкедіні, просто зразу попереджав, що зможу почати пізніше
-
Але там однаково треба докупити пакет смс, бо деякі рекуртери люблять слати смс.
-
воно чомусь недоступне. Я пробував на айосі переключити акаунт на Канаду, але при спробі встановити, воно переключило знову на Польщу і показало версію за 27зл.