(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Акты выполненных работ тоже.
-
Да, конечно
-
Комусь вдалось підтвердити фоп досвід в Express Entry профайлі?
-
та я и не планировал, просто увидел - скинул)
-
ладно, а есть каике-то плюсы или минусы, если аплаится через всякие рекрутинговые агенства?)
-
Бачив де вимагали саме топ вузи))
-
lol, впервые вижу такое))
-
Ну в мене є 1 така робота джуном) і от в мене тупо 0 документів) Ох уж ця недосвідченість і меркантильність 😅
-
Ну, тут достатньо великий вибір дають :) але якщо немає - без уяви. Мене тут для кримінал чеку якусь фігню просять, яку я не дам, бо жодних канадських доків не мав і не маю, з тим цікавіше що робити :)
-
Типу робота в Україні в чорну, без договора, зп готівкою
-
А що вони будуть робити якщо такого підтвердження немає😅
-
Тут зранку за бекграунд чек запитували, ось що мене попросили, вказав 4и компанії, попросили з одної ( де працював лише 3 міс): Please provide documentation verifying start and end dates of employment with Chimplie. Acceptable documentation: copy of contract; contract termination or termination decision; contract annex, appendix, addendum; reference letter, tax documents, work certificate, employment/experience letter. Please obscure any personal information that you consider to be confidential or that is not relevant to the performance of this verification.
-
Пріпейд буде дешевше, що для мене неочікувано. В Україні контрактні тарифи - дешевші і вигідніші
-
Ну і залежить, чи вам треба контракт і 25гб інтернету(це я про бел наприклад)
-
У белл теж друга 55