(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Безперечно. Тому «краще» в кожного своє
-
letmegooglethat.com/?q=registered+accounts+canada
-
Середня зп в Канаді значно вище, багато чого дешевше за Польщу, починаючи з комуналки
-
Net salary не враховує registered accounts, через які можна вирішити питання нерухомості
-
Якщо в Польщі хороша зп, то кволіті оф лайф у Польщі може бути значно вищим, ніж у Канаді, але це тільки аплікабл до ІТ. В Канаді ж буде купівельна спроможність вищою якщо працюєш у фаангах + отримуєш купу стоків, тоді питань нема, але не всі у фаангах працюють
-
Можливо, я ще не в Канаді ) тому базуюсь лише на гуглі по cost of living & net salary
-
Купівельна на середньо до довгосроку в Канаді більша буде
-
На мій погляд в довгостроковому плані краще Канада, якщо про гроші / податки / купівельну спроможність - то мабуть Польща
-
По прильоту в Шенгені так, але далі по вильоту до Канади думаю паспортний контроль буде. Питання чи не буде питань що 90 днів вже пройшли та знаходження в Італії нелегально
-
та і взагалі по шенгену по прильоту паспорт не дивляться, в мене в Німеччині лише дивились чи я українець і питали чи є де мені жити
-
по Українському паспорту можна зараз літати без проблем по шенгену
-
я летів по шенгену після 90 днів без temporary residence з Італії до Німеччини, все ок
-
Всім привіт! Розкажіть,будь ласка, можливо хтось летів в Канаду з пересадками у країнах Шенгену після того як закінчилися 90 днів безвізу? Ми зараз в Польщі, плануємо летіти через Італію. Шукав по чату - бачив тільки взагалі обговорення. У когось э реальний досвід?