(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
короче, задам питання про водійські права сюди, не можу дочекатись лінки на водійський чат, вибачте(( проходив школу водіння в Україні, чи варто здавати екзамени і отримати водійське посвідчення і з ним мігрувати в Канаду, чи вже легше в Канаді починати з нуля? чи зможу у випадку отримання прав в Україні податись на G2 без досвіду? чи всеодно з G1 починати буду в будь-якому випадку?
-
Відмова була навіть одна, "ви летите туди працювати". І за два тижні з тими самими документами дали знову
-
Be nice to other people
-
Я за своє життя "отримав" напевно 5 американських віз, включаючи себе, дитину, дружину, поновлення, тощо. Та DS-160 вже з пам'яті заповнювалась
-
там питання на співбесіді було одне - what is your plan? Ну, розказали, що НЙ + Дісней в Флориді, відмова :) Ні виписки, ні інші папірці ніхто не питав :)
-
в Германии лет за 5-6 можно, но понадобится отказываться от Украинского гражданства. В какой-нибудь Аргентине можно за 3-4 года получить местный паспорт
-
слишком много стран объездил, тебе наверное что-то не нравится на родине, вот и ищешь себе место получше, нельзя тебе пускать в благословенную Америку, точно останешься и еще отберешь чье-то рабочее место на локальном рынке труда)))
-
мені в 20 чи 21 рік не дали, був на той момент 25-30 країн ( включаючи Азію і Пд Америку), хороша банківська виписка, дівчина, з якою разом подавались. В той же час, читав відгуки, коли люди +- такого віку, проте без банк виписки і без тревел хісторі отримували візу. Лотерея.
-
Guys, Кто-то может посоветовать контору/мастера в Торонто - контакт на видео карте поврежден, нужно перепаять :(
-
Мені не прийшло, я дзвонив в вфс і менті тоді прислали трекінг номер
-
Так ты и есть потенциальный мигрант. Детей нет, жены нет, ипотеки нет, молодой. Всё, у тебя нет сильной связи с родной страной (или страной текущего проживания) 😂
-
дообренько а не в Польщі то скільки орієнтовно триває, можете хтось підказати?