(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А якщо ти в Україні б вкрав якісь секретні дані, їм плювати?)
-
Что не наврал в резюме)
-
А что вообще хотят на этом background чеке? Ну кроме проверки судимости?
-
Не, ну у меня все идет к нему, но кажись нет, до наверное. Мне сказали типа - ты будешь работать с продом, секурными данными и тд, поэтому нужна проверка.
-
А це хіба не після оферу вже?
-
У меня это уже или 4, или 5тая компания
-
А такой бэкграунд-чек все что ли проходили или это заморочки какой-то конкретной компании?
-
Розумію, що такі правила. Я чогось думав, що при бекграунд чеку треба буде надати довідку з нашого МВС, вже дав заявку на всякий випадок наперед
-
Ваще ізі, якщо в дютіфрі купив віскаря. Тут навіть в Польщі таких заробітчан завертали вже на виході з автобуса.
-
Ну, такие правила. Со своими в чужой монастырь соваться не стоит. У меня просто до этого тоже запрашивали бекграунд, но по другому, я хз тут вообще, с таким не сталкивался, вот и мб кто знает что тут можно сделать. ХР я написал, но вдруг есть еще другой вариант, кроме почты Канады и ХР
-
Хм, а зміст запрошувати бекграунд (судимість і т д) українця, який тільки но приїхав в Канаду? Зрозуміло, що він ще теоретично не зміг встигнути щось натворити. Питання скоріше до публіки.
-
Ребят, а подскажите плс, если у меня затребовали проверку судимости, но вылазит такое сообщение: The Requesting Organization Download and print the Hiring Manager/Organization Contact ID Verification form and bring it to the organization requesting the check along with two pieces of ID. One must be government-issued photo ID; the second ID must display your full name. They will verify and photocopy your ID and fax the completed form to myBackCheck.com to proceed with your check. ____ Это обращаться к ХР компании, чтоб они поправили, или бежать в Canada post для проверки акка у них?
-
Тільки це нерелевантно для більшості з цього чату, оскільки люди шукають більш-менш постійне місце проживання, а не куди приїхати на 3 місяці і далі їхати.
-
І пластіковий пакет?
-
Хіба в один бік брати квиток
-
От я теж вже задумався про Сан Хосе.
-
Так ехать в манитобу или нет?)))
-
Вже було обговорення по поводу кращого місця для життя, де Калгарі був на 3му місці світу. Знайшов ось ще такий рейтинг про краще місце для віддаленої роботи. Канада навіть не увійшла в список топ 77 www.instantoffices.com/blog/featured/best-places-to-be-digital-nomad-in-2022/