(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
три года на бакалаврате энергосбережения, потом армия, которая меня отторгла, потом работа и копил деньги на учебу, потом опять учился уже там где я хотел, а не мама, на аутс фивта, потом деньги кончились, потом работа, работа, работа... потом появилось время и и деньги с выходом в аутсорс, и я пошел доучиваться, на последнем курсе уже вернули на бюджет.
-
у мене два курса примату донецького національного і два курси нау комп’ютер саінс от якби за 4 роки зарахували за бакалавра..)
-
та да, я б теж з другого курсу не лівнула би, тим паче два рази ахахаха
-
Якщо ви так подаєте то тоді не зможете вказати, що spouse accompanies you. Ви вказуєте що одружені, але не будете мати додаткових балів за це. Тобто в application кожного не буде dependents. Це потсуті два окремих профілі буде
-
Для них обох треба профіль ЕЕ. Як виключення - це paper подача в обхід ЕЕ. Але там теж довго і в будь-якому випадку треба офер. Тут нема вибору федералка чи провінціалка. Ви створюєте профіль в ЕЕ і вже з ним подаєтесь на провінційні програми після проходження їх і отримання балів все знов зводиться до федерального етапу Можна створити два профілі де ви один у одного dependants. Типу раптом якась провінція когось висмикне із пулу. Але на виході ви маєте подаватись через один профіль
-
Добре що моя дружина старше за мене 😀
-
А вот тут пусть более опытные товарищи подскажут
-
У нас тоже жена будет подаваться, она моложе и меньше баллов из-за возраста потеряет, и язык лучше знает, и мастерс есть. Я вообще сбоку буду как лох
-
так, я дивилась бали виборок з номі, там умовні 750 при тому що 600 провінційні. А решта певно за то що кандидат вміє дихати