(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
так, я дивилась бали виборок з номі, там умовні 750 при тому що 600 провінційні. А решта певно за то що кандидат вміє дихати
-
якщо ти про 200 поінтів то там 00 має бути, а не просто 0 а за просто 0 ті самі 50 що і за А
-
ну тобто, провінційна програма вона звісно довша за сес, але якось більш рівномірна/стабільна чи шо. І там подався і кукуй собі у тому ж статусі
-
та я оце думаю що поки дочекатися балів сес, та одне та друге, то в мене певно вже й квебекський ПР вже б отримався незважаючи на їхні 37 місяців
-
і англійську докачати 🙂 і здати селпіп, який, як кажуть, легший за IELTS
-
В общем - полгода/год ждать, а там и средний балл понизится и опыт канадский будет
-
ну принаймні так казав іміграційний консультант, що якщо ти в канаді - ти вже CEC
-
EE це здебільшого для тих, хто подається з-за меж Канади?
-
ну але якщо вже в канаді, то вже ж ідеш по Canadian experience class
-
Єп, тому треба як мінімум 4/5 вибірок щоб було більш реалістично отримати ITA
-
Якщо в загальному пулі екпрес ентрі йти, то найбільшу роль грає англійська і вік Англійська зданий ielts writing на 6.5 і га 7 може дати 10 балів різниці Speaking and listening здані на 7.5 і на 8 дуже витягнуть загальний бал для пулу
-
так, але ж вони так би мовити вершки знімають, а там тих вершків накопичилось порядно
-
500-600 це 8к. З них 1500 забрали. Це означає ще мінімум 4 вибірки з 500 + буде, тобто 2 місяці