(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А де можна замовити його?
-
именно так))
-
реліз ноти: “доробили генерацію печаток”
-
печати недавно появились. в моем первом витяге их тоже не было
-
Вони є і навіть по 2-3 на провінцію
-
цікаво, в мене не було файла, тіки витяг і все І печаток ніяких нема там
-
вот такой pdf-файл, к которому еще отдельно идет файл с цифровой подписью
-
нуу дивіться, я так розумію що якщо ви візьмете справку в консульстві, на ній буде печатка консульства. Що надає їй солідності Тому що пдф-ка витяга виглядає як щось зроблене на колінці. Якщо консульство пише що вони справки видають, для подачі на ПР я б не експерементувала, але це ваша справа
-
Але орган який ці довідки видавав зараз не видає, взагалі, тільки електронний витяг
-
там по почті можна, подивіться вкладаєте конверт з маркою та чек з оплатою
-
там наверное еще проблема записаться на прием)) может через полгода ближайшее свободное окно
-
як справка
-
Цікаво, дякую
-
я вчора дивилась і на сайті canada.ca все ще пишуть що потрібна справка з мокрою печаткою Але, на сайті консульства є інфа що вони приймають запити на довідку про несудимість, але не знають скільки це займе: Термін отримання такої довідки може становити до 30 днів та залежить від терміну отримання відповіді від МВС України. На час дії воєнного стану отримання інформації від компетентних органів може тривати довше. canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini-u-t-ch-dovidki-pro-vidsutnist-sudimostej-ta-dovidki-pro-vodijske-posvidchennya
-
Це мені вже невідомо