(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
там наверное еще проблема записаться на прием)) может через полгода ближайшее свободное окно
-
як справка
-
Цікаво, дякую
-
я вчора дивилась і на сайті canada.ca все ще пишуть що потрібна справка з мокрою печаткою Але, на сайті консульства є інфа що вони приймають запити на довідку про несудимість, але не знають скільки це займе: Термін отримання такої довідки може становити до 30 днів та залежить від терміну отримання відповіді від МВС України. На час дії воєнного стану отримання інформації від компетентних органів може тривати довше. canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/vitrebuvannya-dokumentiv-z-ukrayini-u-t-ch-dovidki-pro-vidsutnist-sudimostej-ta-dovidki-pro-vodijske-posvidchennya
-
Це мені вже невідомо
-
тоді інше питання - канадські бюрократи, вони приймають цей електронний витяг?
-
Так я вже резидент Канади. Декларируй та сплачуй з цього податки
-
та не від цього, а від різниці покупка-продаж Тобто якщо ви купили за 100, продали за 120, то податок буде на 20
-
Мені також це цікаво. Ну тобто накопичував я все життя якісь плюхі. Канада про мене і не чула всі ці роки. Потім я переїзждаю до Канади. Через декілька років продаю умовну хату в Україні і Канада вимагає від цього третю частину. Ну таке собі
-
Тільки електронний витяг
-
Мені вигладає так що це описує кейс коли людина все ще має ПР статус але прострочену ПР картку Я на вашому місці подалась б на ПРТД. Якщо прийде відмова, то статус ужемне валідний Якщо ні, то супер Але все впирається в residency obligations needed to be met to keep your PR status
-
Дякую Вам ще раз!
-
про всяк випадок подзвоніть в cra, можливо це capital gain (на вашу совість репортити). Думаю, що логіка наступна: ви купили авто в Україні до приїзду в Канаду за $1000. Приїхали в Канаду. Продали авто в Україні за $3000. Заплатили податок $100 в Україні. В Канаді в tax return вказали, що capital gain $2000, і заплачений податок $100. Канада нарахує різницю.
-
В мене маджик, дай боже 5-6к отримати))