(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Сумніваюсь. Ви втратили статус ПР. Картка це просто відображення статусу. Потрібно жити 3 роки з 5 щоб не втратити. Для того щоб податися на ПРТД треба мати валідний статус ПР www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1468&top=10
-
Так все вірно, однак у мене трохи не стандартна ситуація. В 2015 імігрував до Канади і в тому ж році повернувся до України, де і по цей момент перебуваю. В 2018 році пройшло 3 роки як я не був в Канаді, тобто ПР облігейшнс - па-па(( ПР карта валідна була до 2020 року. Зараз шукаю інформацію чи можу я з ПРТД прилетіти до Канади і податись на нову ПР карту?
-
Дякую Вам велике!
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/pr-travel-document.html
-
Блін, не встиг нічого написати як мене кікнуло з того ТГ)
-
Ви можете тільки за межами Канади податися для того щоб повернутися в Канаду. Дає дозвіл на одноразовий в‘їзд
-
Мені спопобалася Ваша відповідь)) Хочу щоб батьки продали машину мою в Україні та відправили гроші, але лякають що все що перешлють то вже прибуток і давай 30-40%.
-
Щось я не позумію. Якщо мені батьки чи друзі вестерном кинуть гроші в Канаду то це також прибуток?
-
Вітаю Можливо хтось чув, або робив PRTD маючи на руках "прострочений" ПР статус і ПР карту?
-
Кто-то получал недавно (после 24-го) справку о несудимости? Насколько я понял, сейчас можно получить только электронный витяг, все старые ссылки, ведущие на фому подачи онлайн заявки на бумажную справку с мокрой печатью перестали работать (в том числе в Дие). Ее сейчас вообще делают или вот только витяг этот? Может кто-то из давно находящихся в Канаде недавно подавался на ПР и пробовал вместо справки давать витяг?
-
писали приложение на базе тикетс
-
Йеп