(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Блін, якось песимістично, але за Гданьськ вот дуже плюсую, всі кажуть що дуже круте місто, хоча сам не бував. Щодо переказів, то в Польщі це також переказуєш в кращому випадку за пару годин в іншому ж наступний робочий день, але я звик й воно ок, хоча є така штука як Blik payments і воно працює як і в Укр з карти на карту.. але не думаю що це щось критичне.. ну це моя думка суто…
-
Я бы сказал что глубину проблемы можно подставить под формулу Happiness = Reality - Expectations Мы приехали в Гданьск, у нас не было ни одной мысли о том что это за город, была мысль просто "выдохнуть". Но в итоге это оказался очень крутой город, балансом практически во всём. Пусть цены чуток выше чем дома и ветер 30 км\ч это относительно норма, но в остальном это место с хорошей инфраструктурой. Центр очень крутой, нам понравился. Когда ехали в Торонто мы ожидали чего-то более захватывающего. Т.е ты ожидаешь что будет прогресс на всех фронтах. Но придя за фастфудом ты не найдёшь терминала для самообслуживания, а номер в очереди в KFC тебе напишут ручкой на чеке или ждать перевод со счёта на счёт денег несколько часов это реальность. И поглощает мысль что ты будто бы вернулся на 10-15 лет назад. Скорее всего это не везде, нужна машина чтобы понять где норм, а где не норм, пока не дошли до этого. Нужно адаптироваться и отказываться от привычных нам реалий в связи с тем что завышенные экспектейшены сменяются надеждой. Перед каждым походом куда-то теперь"надеюсь там хотя бы будет не хуже чем дома" идя куда-то ты не представляешь что тебя ожидает, но мы убедились что на что-то очень крутое лучше не надеяться)
-
Кажись створення авто чату не допомогло. Все одно тут все скочується до автомобільної теми. :)))
-
Там умови інші, ніж в Канаді (сніг, лід) і тому може бути інша технологія.
-
Нормально тут будують, поїздиш пару років і розкажеш сам
-
Я просто чув що в Канаді і зокрема у штатах технологія будівництва доріг не така як по Європі, відповідно вони швидше убиваються, знову ж таки може теорія тільки. Просто з того що знаю у штатах просто фігачать дофіга кілометрів, і не завжди вони найкращі в плані якості
-
Без будівництва буде менше ремонтів
-
Я відкриваю вікно авто та чую дефекти покриття
-
Навіть без будівництва
-
Як будуть гарні дороги без ремонтів там де купа будівництва?
-
Main Campus uoft, Ontario place, central island, pioneer village, riverdale park на закате, edwards gardens, Scarborough bluffs, ash bridge park - rc Harris water treatment plant..
-
Дороги не такі гарні як я очікував. Багато перекриттів та ремонтів
-
а взагалом парків ж багато?, таке зразу питання, чи не настало якесь розчарування? бо з того що поняв це все ж таки трохи напрягає система метро, і взагалом громадського транспорту, але я не здивуюсь, бо багато разів за це чув що на фоні того ж Кракова чи любого навіть іншого міста Польщі система громадського транспорту буде печальнішою, тому й треба тачка, але з плюсів тут пишуть що кращі дороги, ну бо як не крути інфраструктура вся машинна і це радує, а від цього припускаю що менші пробки ніж в Україні. Бо в Києві то взагалі біда, та й у Львові, та й у Тому ж Франику вічні пробки через якраз бідність дорожніх розвязок...