(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я відкриваю вікно авто та чую дефекти покриття
-
Навіть без будівництва
-
Як будуть гарні дороги без ремонтів там де купа будівництва?
-
Main Campus uoft, Ontario place, central island, pioneer village, riverdale park на закате, edwards gardens, Scarborough bluffs, ash bridge park - rc Harris water treatment plant..
-
Дороги не такі гарні як я очікував. Багато перекриттів та ремонтів
-
а взагалом парків ж багато?, таке зразу питання, чи не настало якесь розчарування? бо з того що поняв це все ж таки трохи напрягає система метро, і взагалом громадського транспорту, але я не здивуюсь, бо багато разів за це чув що на фоні того ж Кракова чи любого навіть іншого міста Польщі система громадського транспорту буде печальнішою, тому й треба тачка, але з плюсів тут пишуть що кращі дороги, ну бо як не крути інфраструктура вся машинна і це радує, а від цього припускаю що менші пробки ніж в Україні. Бо в Києві то взагалі біда, та й у Львові, та й у Тому ж Франику вічні пробки через якраз бідність дорожніх розвязок...
-
Зато туда летают ракеты. Шах и Мат!
-
В ттс це здебільшого через спрацювання автоматики безпеки
-
Хороші дороги це жирний плюс, але все ж таки відсутність електрики, це жирний мінус на станціях метро, ну це до мене напевно ніяк не дойде, що в метро може бути відсутня електрика. Тут доречі цікаво було б зрівняти з системою метро ню йорка, якщо там тоже пропадає електрика, то можу припускати тільки чому так стається 😁
-
Я от тепер задумався, чи продавати квартиру в Кракові і чи взагалі купувати білети ;)
-
Ивано-Франковск вроде топ1