(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Доречі в Австралію також можно) ми цікавились цим питанням. Тільки якщо вони просидели 3 місяці десь в Европі. На пряму з України вони так-не пускають.
-
О ну добре якщо так! Я вже думала може зроблять як в Австралії та НЗ, туди фіг провезеш
-
Ні, ні коти, ні собаки. Просто потрібні тітри і усе.Якщо ти везешь свою тварину з документами-усе гаразд. Єдине що потрібно-тітри. inspection.canada.ca/importing-food-plants-or-animals/pets/eng/1326600389775/1326600500578
-
Там також вказано adoption and foster Ну тобто я хз чи придовбуться до персонального собаки чи ні Але краще дізнатись заздалегідь
-
Так це ж комерційні тварини(на продаж там на приклад), а не домашні..
-
Можливо комусь буде важливо, якщо з собаками плануєте їхати. Україна є у списку заборонених Commercial dogs can include, but are not limited to dogs for resale, adoption, fostering, breeding, show or exhibition, research, and other purposes. inspection.canada.ca/animal-health/terrestrial-animals/diseases/reportable/rabies/notice-to-industry/eng/1656424333818/1656424334393
-
І це теж
-
Таке питання до вже канадців. Може у кого є якась лінка, чи якась ел.книжка про канадський сленг? Слова які найчастіше вживаються, але чисто канадські. Типу луні/туні, Тороно
-
У мене все ок. Якщо ти про Fongo