(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
тим паче що право на свободу пересування вже обмежили)
-
Мені мої сказали теж 15 днів, але якщо у тебе буде вже 5 років в компанії, то буде 20. Стаж в компанії при роботі в Україні і в Польщі теж зарахують
-
такі штуки рішають часами дуже швидко і на те щоб щось зробити, часами залишаються лічені години.
-
А як з відпустками в Канаді? З тими компаніями, що я спілкувався, в більшості 15 днів. І загалом, як там з work/life balance? В моїй теперішній компанії, скандинавський проект, з команди на 4 людини ( я бекенд дев, два дата сайнтиста і ПМ), в липні практично всі у відпустці - менеджер і дата сайнтист 3 тижні, я 1.5 тижні. Наскільки таке реально в Канаді? Бо про США чую, що там лише "єбаш" і про таке навіть мріяти не можна.
-
По поводу пролетевшей с утра новости в СМИ, что без разрешения военкомата нельзя будет передвигаться по населённым пунктам страны: В статье указано, что такой вариант властью обсуждается, но на данный момент нет законов, которые могли бы ограничить конституционное право граждан на свободное передвижение. Фух 😌 ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
-
Всім привіт! сподіваюсь буду по темі :)) Чи є у когось досвід пошуку роботи PR (public relations, communications, media relations) в ІТ-компаніях у Канаді? Буду вдячна за фідбек 🙏🏻
-
ми тут вже кілька місяців не по темі. Вчора цілий день обговорювали купівлю автомобіля. Зараз обговорюють можливість взагалі попасти в Канаду. Бо можна провтикати той момент, поки ще якось можна виїхати з України. Після старту Куает, тільки ці питання і вилазять.
-
ну выезд по пути в Канаду по теме
-
Фолкс, Одеса і т.д це все таки не по темі чату...
-
Может арестович 😂
-
а хто спростував?
-
❗️Запрет на передвижение — фейк! СМИ и телеграм-каналы начали разгонять зраду, что без разрешения военкомата нельзя будет передвигаться. Так, "для того, чтобы выехать из любого населенного пункта военнообязанному, резервисту или призывнику придется получать разрешение", - цитата из СМИ Народ уже по традиции обосрался и начинает паниковать без реальных на это оснований. Только вот, у нас нет законов, которые могли бы ограничить конституционное право граждан на свободное передвижение. И маловероятно что будут. Так что паниковать не стоит. Похожие ограничения есть в современном мире только в Северной Корее. ПОДПИСАТЬСЯ 🇺🇦 Прислать контент
-
То уже писали шо фейк
-
Горячая линия есть погранслужбы
-
🔴 Ні кроку без військкомату. За інформацією ЗМІ, в Україні готують важливе нововведення. ☝️ Для того, щоб військовозобов'язаному, резервісту чи призовнику виїхати з будь-якого населеного пункту, йому доведеться отримувати дозвіл від керівника центру комплектування.