(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
напиши
-
Да, оказалось намного проще оформить инвалидность чем через военкомат решить. Если кому интересно сейчас попытаюсь коротко описать этот треш
-
коли закінчаться здорові, то дійде і до такого.
-
я просто смотрела видос, если видели, там в днр возмущались, что их на войну забрали. Так там и косые и хромые, слепые, с тяжелыми болячками и всех на войну. Надеюсь, у нас до такого не дойдут
-
Є до речі така стаття 37. Там є перелік причин для зняття з обліку. Я так знявся. Правда у віськоматі про неї навіть не знають. Я привіз карту побиту минулого літа. Переклав на українську і знявся з обліку. Навіть військовий квиток забрали. І малого зняв як студента литовського універу. Правда приписне у нього не забрали, але з обліку зняли. Там по закону, якщо ти більше 3х місяців живеш за кордоном, то тебе повиннні зняти з обліку.
-
Нет, достаточно удостоверения или форма первинної облікової документації № 157
-
Говорили без комиссий www.youtube.com/watch?v=tiIM3QgKwnw
-
кошмар 😱
-
виїхали чи ні?
-
через влк звісно
-
вкк обязательно
-
Две месяца по военкоматам
-
Это анриал, я через это прошел
-
Даже без влк? Комиссий
-
наверное, при этом вытрясут всю душу проверками
-
також випускають студентів іноземних вузів(наче)
-
випускають і з білим білетом також, якщо ти не придатний взагалі і тебе зняли з обліку
-
Сейчас выпускают, но они могут в любой момент внести изменения в постанову и закрыть выезд для инвалидов
-
а двое детей или один ребенок не подвергают себя опасности, их кормить не надо? Все дети хотят, чтоб мама и папа любили их и были живы и рядом с ними
-
тоді лаятися - аби чорти їх вхопили!
23 Jan 2023, 01:02
129059/642651
about an hour ago