(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ждать прилёта :/
-
Это как с повестками 😊
-
Учитывая как в начале войны выезжали полицейские/мед. работники, сомневаюсь что они будут сильно женщин кошмарить, но это не точно.
-
тоді треба ще універ спалити і сервак, де ті всі дані зараз доступні ;)
-
Тут хтось писав, що подався на візу, але чекає в Україні поки випустять чоловіка. Я думаю таких не мало, тому ця стаття вам буде корисна bykvu.com/ua/bukvy/iakshcho-voiennyi-stan-v-ukraini-bude-prodovzheno-to-z-1-zhovtnia-zhinky-pevnykh-profesii-ne-zmozhut-vyizhdzhaty-za-kordon/
-
📢Безкоштовні індивідуальні зайняття з англійської 🔹Ми розпочинаємо проект, присвячений допомозі українським біженцям. Багато українців стикаються з мовним бар’єром в іншій країні. 🔹Ми пропонуємо Вам безкоштовні індивідуальні зайняття з англійської в Zoom, щоб Ви могли покращити мовні навички та впоратися зі стресом. 🔹Запрошуємо Вас, ваших друзів і дітей приєднатись прямо зараз. 🔸Сайт: 🔸Google форма для регістрації: 🔹The Eunoia Mag English Як я можу бути корисним Україні зараз? Ми неприбуткова організація, яка з мріє сприяти миру у світі, допомагаючи один одному об’єднатися. 👉Обсудить 👉Подписаться на новости 👉Заполнить анкету CUAET
-
Раптом хтось би хтів скористатись, або стати волонтером.