(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ааа, понял
-
Ні це ціна в Україні
-
7к USD это на аукционе?
-
В мене седан за 7к юсд при такій ціні варто чи ні
-
А взагалі скільки коштує машину доставити в Канаду? Звідки її віддавати в Європе та звідки забирати в Канаді? Дуже дякую Розумію що вся інфа є приблизною
-
думаю около 10к
-
В Украине сейчас 150-200 usd за элемент если хорошим материалом в гаражах
-
Вот не плохой вариант, интересно за сколько уйдет
-
www.copart.com/lot/31673912
-
Щодо Канади згідний, по штатах ситуація радикально інша, знову ж таки помалювати елемент за 300-400 кад, це так на сервісах, знайомий може пофарбувати за 100-200 що вже не 400, того й кажу якщо є знайомі які роблять тоді воно має сенс в іншому ж випадку це металолом на колесах
-
Есть нюансы, машина должна быть обязательно с целой безопасностью иначе инспекцию не пройдет и не станет на учёт. Покраска одного элемента где-то 300-400 cad. На самом деле в Канаде на аукционах не так уж и много машин которые можно легко починить и потом ещё чтобы на учёт стала
-
Машин надо несколько. Мне надо три
-
Та я б тоже взяв, мені ручна коробка подобається, але по місту трохи напрягало б. а по трасі так взагалі по кайфу
-
А я б взял. Машина была для фана.
-
Да механіка у штатах взагалі не канає, тому й такі машини максимально дешеві
-
Я как то видел на копарте машину а минимальными поврежениями за 3 штуки. Просто блин на механике.
-
Да в тому й прікол якшо це норм сервіс то це взагалі не вигідно
-
Если есть там свои то это золотая жила
-
Доречі у штатах в Канаді популярна тоже купівля тачок з аукціонів і ремонти у своїх людей щоб було дешево, так знайомі брали собі хтрейла і тп, через своїх же людей ремонтували і непогані тачки виходили по 5-10 штук баксів
-
У меня были целые американцы. Просто старые.
23 Jan 2023, 01:02
129668/641924
about a minute ago