(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
стремно корыто за 3к брать)) оно же может приносить геморроя куда больше, чем ездить будет
-
Та да, весела шутка виходить 😁. Ну просто середньостатистично з того що я бачу то даже 150К це має бути везіння, якщо це не фаанг)
-
Это будет вечная машина.
-
Потому что надо колеса, и не ясно где будешь жить, что надо возить, и вообще вдруг надо будут бабки на что-то ещё. Покупая корыто за 3к, оно в целом три года отьездит, и если и подешевеет - то на штуку. А машина за 15к, может подешеветь больше.
-
Это Виктор меня так стебал, в этом же и шутка
-
так поэтому и думаю тащить свою, не надо покупать кота в мешке и нет необходимости как-то продавать ее перед отъездом
-
а почему так?
-
Сварщики, рідко які, якби той офер на 170к це цікаво, але не думаю що по дефолту у всіх буде така зп, взагалі в Канаді хаусхолд інкам не завджди вищий за 100к в рік виходить, і це рахуємо що двоє працюють.
-
Я не вижу смысла брать первую тачку дорого. Надо на полгода год абышо, а потом уже с историй взять кредит на форд фокус теслу
-
Санта фе має зовсім інші розміри ніж Tucson, і вони ближчі до крузака все ж таки, хоча воно не рамне але й не всі крузаки зараз рамні, для прикладу якраз санта фе це +- LC Prado +- точно рівняти там змісту немає але це схожі тачки я б сказав.
-
Ну сварщики...
-
Блін вот ніщебродські 150к повеселило, статистично скільки народу по Канаді має зп в 150к? крім девів, іто далеко не всіх?
-
В Україні ціна тачки вказується з ПДВ, вот про це я й говорю, що не дуже зручно бачити одну ціну а по факту платити іншу
-
Имхо ты не правильно понял этот принцип, я это понимаю как суммарные затраты на авто не должны превышать 10% от инкам
-
Эх, вот бы дом за 300к :D Хз, я командуюсь принципом что цена машины это максимум 10% годового ТС. Можно сделать скидку на то что дефицит полупроводников и чутка дороже взять. Но 30к прям предел
-
Санта-Фе це таксан на максималках, йому до круза як до луни
-
Средняя цена новой тачки в Канаде превысила 50к в прошлом году, это только вопрос приоритетов и того как давно ты в стране. Если ты купил дом за 300к и получаешь свои нищебродские 150к на тачку за 70-100к вполне остаётся, даже с учётом всяких аккаунтов
-
В Україні тільки пдв 20%, ти про що взагалі?
-
те саме що і пейсліп - скільки грошей вам виплатив роботодавець за якийсь час. лендлорди хочуть таких 2 хочаб аби знати що ти реально отримуєш гроші які в тебе показані в letter of employment
-
Доречі юзані тачки сильно подорожчали шо у штатах що в Канаді через нехватку проців, чи то китайці зажали чи то реально правда вот тут ще поняти неможу
23 Jan 2023, 01:02
129693/639776
12 minutes ago