(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
хтось писав, що сказали у візовому, що фоіл лесс вже не слатимуть. Але то не точно. У мене була фоіл лес у дітей паспорт ріквест.
-
Варшава. чекаю 3 тижні і 2 дні. Поки нічого. В понеділок прийшов лист про біометрію(вже 3й). І поки тиша.
-
3 недели ровно
-
да, у меня тоже чуть меньше 4х недель
-
добрый день, те кто подавался по CUAET и недавно получили паспорт обратно, сколько по времени заняла вклейка визы?
-
"рентовка” это когда компания держит пачку квартир ?
-
сорі, а що таке “пейстаби” - виписка з рахунку чи ні
-
а как обстоят дела с сезонностью на рынке аренды жилья? в конце осени/начале зимы легче/трудней найти жилье ньюкамеру?
-
щодо гаранта оренди, людина має особисто бути присутньою чи потрібен лист якийсь?
-
😂🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
-
Так що рентфастер - не остання інстанція. І відкидати інші тільки тому що у вас був з ним позитивний досвід не раціонально
-
Ні, я все одно не згоден. Ріелтор дає 150 будинків за тим же запитом, але з фільтром на 2 поверхи (що точно не буде бейсиентом).
-
Я винайняв в Оквілі трохи дорожче з тими ж вхідними даними (крім ретрівера). Так що воно реально. Але ви праві, в Кіченері або Лондоні буде дешевше або простіше знайти те що вам підходить
-
Так я ж тебе и говорю, что на самом деле их не так много как ты показываешь))))) Подвал не равно дом)))
-
Вот реальная картина без подвалов с бюджетом до 3,5к