(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Та нам как раз, без детей же)
-
Мы подавались на 2 перед этой, одна ушла за 2600, другая за 2700
-
Именно с ним и смотрели
-
За неделю нашли норм квартиру в центре Торонто, дороговато правда, 2550 1б, но и такие сейчас разметают… рынок кошмарит конечно(
-
далековато конечно, но смотря где работа. в любом случае поздравляю!
-
С гарантами проще найти конечно, значительно. Мы за 2 недели нашли неплохой вариант в китченере
-
Потрібно використовати любі переваги. Є офер, супер, юзайте. Дуже гарно пройшли співбесіду - аргумент для торгів. Чудова експертиза в ключовому для них напрямі привід поторгуватися) Якщо офер для вас важливий, то менш агресивно, по типу мені все так сподобалося, накинуть трішки грошенят і я буду щасливий прийняти офер прям зараз )) Якщо не дуже, то просіть більше та час подумати)
-
прям якось дивно виходить: 1 співбесіда в 1 компанію і одразу зробили офер. Якось відштовхує рейтинг на гласдорі: 3.0
-
ахахах, я привик без)
-
Ще таке питання, наскільки обʼєктивно оцінка на Глассдорі відображає компанію? Вхідні дані: рейтинг компанії 3.0 багато негативних коментів від сейл відділу. коменти від інженерів доволі адекватні.
-
під час переговорів потрібно демонструвати інший офер? По-ідеї це ж конфіденційна інформація