(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Бо зараз Навіть німці не пустять, якщо є польський ПЕСЕЛь УКР
-
То не блогер, а візове агенство у них вся інфа 100%. Польша надала для тих, у кого осболивий статус. А ті правила діють без всяких статусів
-
www.youtube.com/watch?v=JuVg-x161-U&ab_channel=%D0%9F%D0%B5%D1%80%D1%88%D0%B0%D0%92%D1%96%D0%B7%D0%B0
-
З того що знаю але не на 100% це те що так, болгарія нам дає безвіз, але рівно такий же як і ЄС, тобто 90 днів безвізу, якщо ж його немає, потрібна болгарська віза, чи правда це чи ні не перевіряв, в мене інші документи по яким їзджу по ЄС, але це з того що кажуть люди
-
Брехня. Вони в ЄС але не в шенгені і ті правило 90 там рахується окремо. З Румунією і Болгарією у нас Безвіз
-
я по цій карті орієнтуюсь (не впевнений на скільки актуальна, але наче норм)
-
Але якщо отримаєте тимчасовий прихисток в Польші і отримаєте соц.допомогу. При виїзді треба повідомити ЗУС, шоб більше не нараховували допомогу, бо потім доведеться повернути з відсотками. А можуть наступного разу і депорт вліпити.
-
Ще варіант поїхати в Румунію чи Болгарію. Вони не в Шенгені і можна там пересидіть. Перебуваючи там, лічильник ресетнеться через 90 діб.
-
@StreamerYaro ти не в курсі, Привіт.
-
Поки чекали то одне то інше - закінчились 90 днів, а ми ще не в Канаді. Якщо в Польщі піти на temporary protection записатись (щоб не було проблеми пере-ліміту днів) - то ж паспорт їм не треба віддавати ?
-
Fongo. Можу вислати апк файл для андроїда, якщо не має бажання платити. Бо в Канаді в плеймаркеті він безкоштовний