(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Є рішення. В Іспанії є така робота, діставати боржників. Наприклад, хтось винен гроші, але він банкрут. І люди наймають такого собі переслідувача, який ходить ща тою людиною і всіх інфориує, що та людина позичає гроші і не вертає, родичів, друзів. Так і тут. Може можна поставити когось, хто буде відганяти конкурентів від того житла. Розказуватиме, якісь історії типу там каналізація негодна, чи там когось вбили. І так ви залишитесь єдиним клієнтом ;)
-
Сколько бд и какая цена, если не секрет?
-
Так
-
В итоге сняли?
-
Те ж саме було в Ванкувері, знайшли житло після 20+ переглядів. Причому, що на кожне помешкання 20+ людей.
-
Хах) та якби не прибацане місцеве законодавство то був би рай на землі
-
Це в Ванкувері? Я коли шукала, то було страшне - люди забігали в помешкання і рівно через 1.5 хвилини вже бігли подавати аплікейшин, з такими бажаючими про знижки мова геть не йшла 😭
-
Такий собі прихлваний хантінг в Монреаль ? ;)
-
Просто картка швидко оформлюється. Доречі картка монреальця, що дає безкоштовний прохід до ботсаду та купу скидосів, можна оформити навіть якщо ти в сабурбії, але в grand montreal area Upd: я не помітила що це не монреальський чат, але хай буде
-
Ну це не взаємовиключаючі фактори
-
Ми міську карту оформили з укр паспортом та договором лізу(житло на рік). Все інше вже просто з картою
-
Точно можна, я узнавала. Принаймні у нас, якщо є пруф проживання в містечку, то можна оформити міську карту, яка дає купу плюшок, як-от бібліотеки і різні активності. Наприклад, в Гатіно безкоштовні басейни та прокат каяеів та лиж