(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/international-non-residents/information-been-moved/determining-your-residency-status.html
-
Якщо коротко - 180 днів.
-
Доброго вечора. Я так розумію, що деяка частина розробників, яка переїде до Канади, працюватиме віддалено доти, доки не знайдуть офіційну роботу в Канаді. Маючи ФОП та отримуючи гроші на український рахунок або на вейз/револют, при цьому сплачуючи податки в Україну. Тому питання таке: чи працює такий варіант для Канади? Хтось вивчав питання про податкове резидентство і коли він настає? Може і взагалі такий варіант не має сенсу. Дякую
-
зрозумів, дякую!
-
Якщо потрібна відповідь, то краще дзвонити.
-
А вони й не відповідають, треба просто написати так і так. Люди робили опечатки в імені, коли заповнювали анкету дитині, потім відправили листа зі сканом паспорту. Візу отримали з правильним іменем, але ніхто на той лист не відповів. Мабуть не мають на то часу
-
вже відправляв питання декілька днів назад на рахунок цього, досі відповіді не отримав((
-
Приймають, але відправте скан через кризисну форму і нвпишіть супровідного листа при відправці паспорта, щоб точно не провтикали
-
дякую!!
-
кто-то знает те, кто вклеивают визу, принимают печать о продлении срока пасспорта?
-
порекомендуйте смачну доставку їжі в Торонто, в яких закладах замовляєте?
-
Хоча... Зараз пошукаю як я можу безболісно перевести гроші
-
Всім добрий ранок. Цікавить гривня за курсом 26. Я вам на інтерак 2000, ви на карту ПБ 52000. Перший раз через особисту зустріч або ще якось бо боюся.
-
Следующий вопрос: когда заполняешь ArriveCan. Что указывать в Причина поездки?
-
Там просто на визе написано: ISSUED AT: VIENNA Это сбивает немного...