(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так пінгав вже пару разів, якось неловко, а то подумають, що лузер якийсь, який більше ніде не може пройти співбесіди 😁
-
По своєму кейсу - звик, що в Україні від моменту "тобі готують офер" і до його отримання займає 2-3 тижні дні максимум. Позаминулої п'ятниці рекрутерка написала в приват "You are hired", назначила на минулий понеділок кол з Hiring Manager, той озвучив дещо меншу зп, ніж я реквестив. Я, он, кажу, мені це не дуже ок, я іншу суму зазначав... Сказав ок, буде пробувати домовитись. Минулого четверга написала рекрутерка, що домовилась за суму, чекають апрув когось-там. Цього вівторка написала, що апрув є, чекай офер. І тишина :) Пінгати її не хочу, вже декілька разів пінгав, от думаю чи варто переживати, чи це стандартна практика тут і забити на тиждень. А то в Україні тобі кидали офер моментально майже, і ще й пушали, якщо в той день не приймав 😁😁
-
Та насправді лінкедин норм
-
без джинні і доу шукати роботу біль(
-
Джинні нема(
-
А по сайтах, є щось зручне для пошуку роботи сапорту, чи класика - лінкедін, індід, гласдур?
-
Будем шаманити, дяк :)
-
Можно попробовать воспользоваться разными агрегаторами резюме, там есть их варианты на разные должности, типа как Женя говорит, улучшил то-то, сэкономил там то и тд, чёт типа резюме ноу и тд
-
Тут проблема в тому, що в сапорті фіг ти щось імпрувниш, там переважно інциденти резолвиш :)
-
короче почти всегда делать в описании какой-то ауткам, не типа работал, было прикольно, а работал с тем-то и тем-то, улучшил такие-то процессы или бизнес метрики, и не указывать что-то подозрительное, если допустим будет указано “улучшил в 4 раза”, то могут возникнуть вопросы и надо будет пояснять
-
в наші галери, які є в Канаді? Дали CV в одну з них, попросили рекрутерку пошарити