(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
а хіба на ПР впливає НЕ Канадський досвід
-
В мене 2 проблеми: перша, що я не хочу вказувати купу робіт по типу вантажника, бо точно не згадаю дати. А друга - є робота на якій я доволі довго пропрацював, але мене оформили офіційно у якійсь незрозумілій конторці. І типу якщо вони запитають рекомендацію, то подивляться, що юрадреса з контори А, а лист з контори Б. Не знаю на скільки то все важливо. Не думаю ж, що як в США?)
-
Для ПРу потім нариють все. Не знаю чи казав, знайомого, на грінкард в США, спитали, що він робив на майдані в 2014. Він там біблію роздавав, а іншого запитали, що він років 15 назад, якогось терориста арештовував і в яких він з ним стосунках зараз. Так що все вириють.
-
-
Там головне вказати за останні роки без пробілів, що система аропустила далі. Можна вказувати, що ніде не працював.
-
нет
-
так я и говорю - на всякий случай не стоит писать ничего, что потом не сможешь подтвердить
-
а до пр мне еще далеко
-
ну визу дали)))
-
я когда заполнял заявку на cuaet, повыкидывал несколько лет из опыта работы, потому что там были говноработодатели, которые вот 146% не дадут никаких референсов и сделают вид, что меня не знают
-
как ее (неофициальную работу) потом подтверждать, если обычно это означает что деньги получал кешем без уплаты налогов и соответственно нет никаких документов ?