(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тут кстати хз, зачем прогерам делать чёт из опс стека, ну типа девопс по документации проекта может спокойно сделать докер файл и запулить его в ecr/eks, и пайпы сделать. Короче, реально не понимаю зачем из разрабов делают девопсов
-
ні це з тві, але можете там запитати twitter.com/bjoernrochel/status/1538945501831348224?s=21&t=5f4GmJ5MWG7x_L8fq7JIrA
-
Как будто это всё программистам ненадо, ага.
-
Да чисто роад мап посмотреть можно и хватит))
-
ну так, але ж на це часу ввалити треба немало
-
Выглядит страшнее чем есть на самом деле. Я software engineers такими же считаю.
-
Попалась картинка, яка добре ілюструє чому я вважаю опсів надлюдьми
-
Він їх не продавав, тримає, але просто наскільки я розумію що коли кантора дає стоки, то вони десь мають бути у тебе на брокерському рахунку? сам доступ до бірж мають тільки брокери, можливо у гуглів майкрософтів і тп є свої такі тіпа фірми посередники які тобі купляють продають, бо я у деталях не питався як у нього і що працює з стоками, але наприклад в Ірландії тоже є своя біржа наскільки розумію то там стоки тих кантор тоже розміщені, це я веду просто до того щоб не було моментів з податками з акцій, бо у мене є наприклад пару стоків американських кантор але мій брокер немає можливості передачі w8-ben тому в мене з стоків при продажі або ж при дивідендах йде 30% комісії якщо це штатська біржа