(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
чувака попередили двічі, і попросили дати пруф на те що він видає за існуюче законодавство замість того він продовжив скидувати голословні ствердження і не зупинився Після посилання особисто мене нахуй, ну сорі, це вже повністю відбитим треба бути хай охолоне трошки, я з нетерпінням очікуватиму його тут через тиждень для продовження дискусії
-
В Онтарио Дог Форд итак мало жилья нового апрувил ( или его кабинет), а судя по тому, как тут медленно продается жилье (в Оттаве, исходя из высоких цен) то все будет наверное так же
-
Цікаво як ринок поведе себе, чи почнуть зливати нерухомість чи будуть просто тримати поки не пройде постанова. Чи стануть менше будувати
-
Як і будь є нормальні ЗМІ, є жовта преса
-
я певна що про це писали в усіх “крупних новосних агрегаторах”)
-
І в якому вигляді. Дуже йомівірно що можна буде купити житло для життя на тимчасовому перміті
-
To make sure that housing is owned by Canadians instead of foreign investors, Budget 2022 announces the government’s intention to propose restrictions that would prohibit foreign commercial enterprises and people who are not Canadian citizens or permanent residents from acquiring non- recreational, residential property in Canada for a period of two years.