(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
pm.gc.ca/en/news/news-releases/2022/04/20/making-housing-more-affordable-canadians тыць Curbing unfair practices that drive up the price of housing by imposing a two-year ban on foreign capital coming into Canada to buy residential real estate; and taking steps to make property flippers pay their fair share. бюджет 2022 который тейк плейс от 7го апреля A Ban on Foreign Investment in Canadian Housing тыць budget.gc.ca/2022/report-rapport/chap1-en.html
-
давай так: адміни, тобто ми з Кірою, вже давно в чатах канадських сидимо, де люди постійно постять якусь клікбейтну інфу. І в цьому нічого соромного немає, люди шукають підтвердження своїм страхам часто, і постять не дуже перевірену інфу, щоб не боятися самим. Але ми вже таких статтей бачили дуже багато і у нас вже рефлекс йти перевіряти інфу в офіційних джерелах, навіть дзвонити на гарячу лінію якщо треба. Тому фрази “не бачу причин не вірити” заплутують і не дуже нам зрозумілі. В інеті, особливо в новинах, пишуть багато всякої херні неточної “одна бабка сказала”, тому варто перевіряти сорци, або хочаб не сперечатися коли просять пруф.
-
Добре Після перемов у модераторському чатику, вводиться нове правило. Можна постити лінки на державні перевірені дані usatoday, bbc та інши такими не вважаються, тому що вони не несуть ніякої відповідальності за те що пишуть
-
ясно)
-
А еще, куча скама с Квебека, бо у меня квебекский номер. Мне чет втирают на французском или китайском, я на украинском им, пока работает)
-
t.me/uaitincanada/27772
-
де написано?)
-
так, але у своєму найпершому месаджі ти стверджуєш що купити не можна ВЖЕ
-
О, нормально, мне пару дней назад с Бангладеша звонили в 5 утра, я н**й послал, бо там втирали какую-то дичь. Через 2 дня как выложил резюме, мб скам какой-то
-
я перепрошую, ти розумієш різницю між офіційними даними та пересічною статтею?