(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Можна і без бабок довчитись, за твої 2500 євро податків
-
Просто в цивилизванном мире есть профессии и позиции недоступные без ВО.
-
Але наскільки це реально)
-
Якщо дуже хочеться, то можна і в оксфорд. Там як раз гранти для наших на магістратуру та постдок)))
-
Там есть длинный путь, после училища и работы доучился. Например после училища можно работать автомехаником. А начальником уже нельзя. Что бы быть начальником надо иметь полное ВО. Поэтому за свои бабки можно идти и доучиваться.
-
А оці приколи з "до 2 років вже великий вплив середовища" якимось фашизмом віддає. В 2 роки дитина ще свідомо нічого не робить
-
Ну тут я хз. Але знаю що поступити таки можнв якщо дуже хочеться
-
Якщо не потрапив в гімназію, то не можеш піти в універ, наскільки мені пояснювали
-
Я не квалифицирован что бы смело множить на 0 все что было до 2х лет развития ребенка.
-
Можна ж потім і на соціалці висіти
-
Ну да в Німців так і є. Але всеодно можливість вчитись в універі є у кожного і в німців, просто справа у тому чи хочеш ти вчитись чи ні
-
Про то й мова
-
Тому краще вже хоч, що є, ніж дебільні системи з відбором. Бо про гімназії в німців це правда
-
Звичайно, але така можливість є в мізерної кількості українських родин
-
Можливо, але на мою думку краще зразу універ в ЄС, штатах, Канаді.
-
Спадщина триклятих комуністів 😂
-
Тобто якщо є бабки в Україні то попасти легко, якщо ж сімя бідна то універ також відносно дороге задоволення при Укр зп
-
Але можна перевестись потім кудись після бакалавра в європу або америку, на магістратуру легше пробитись закордоном
-
Легко, але і універи такі собі в більшості. Але є ще нюанс що на держ попасти важко
-
Якщо в ясла здаєш у 2 роки, то можемо множити на 0, з поправкою на генетику
23 Jan 2023, 01:02
132276/644236
3 minutes ago