(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Знаю не багато американців, але ні одного не знаю щоб користувався Сігналом. Воцапом з тих що знаю користуються всі по зараз. Або ж фб месенджер, чи просто смски. Щодо трекання данних, я думвю що воцап що вайбер трекають їх однаково з точки зору реклами. Але якщо людина хоч десь залогінена на телефоні у гугл, це вже прощай приватність, навіть якщо гуглиш інкогніто, чи виключив персоналізацію у гугла
-
Колись було, але там якийсь кіпіш був зі зміною умов і вони заявили, що будуть збирати дані і ще щось таке. Через то потім багато повидалялось. Всі різко почали ставити Сігнал, після заяви Маска.
-
А таке питання до переїхавших. Якими мессенджерами найчастіше користуються канадці? В Європі більш пошиерний Вотсап, в Україні Вайбер, а після початку війни його наздогнав Телеграм. Цікаво, що популярне в північній америці? Раптом скажуть я напишу тобі в щось там, а я навіть незнатиму, що таке існує.
-
можливо це t.me/uaitincanada/17
-
Аа) поняла, вам очень повезло, сейчас же вроде кризис пока в Торонто только и я думаю рынок жилья стабилизируется, Канада полегче наплыв беженцев переносила и нет таких проблем с рентовкой, в Ирландии где я сейчас ужасный кризис с жильем но люди находят в аренду все равно. Часто еще не публикуют на сайтах и нужно на месте обьявы искать🤷🏼♀️