(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А таке питання до переїхавших. Якими мессенджерами найчастіше користуються канадці? В Європі більш пошиерний Вотсап, в Україні Вайбер, а після початку війни його наздогнав Телеграм. Цікаво, що популярне в північній америці? Раптом скажуть я напишу тобі в щось там, а я навіть незнатиму, що таке існує.
-
можливо це t.me/uaitincanada/17
-
Аа) поняла, вам очень повезло, сейчас же вроде кризис пока в Торонто только и я думаю рынок жилья стабилизируется, Канада полегче наплыв беженцев переносила и нет таких проблем с рентовкой, в Ирландии где я сейчас ужасный кризис с жильем но люди находят в аренду все равно. Часто еще не публикуют на сайтах и нужно на месте обьявы искать🤷🏼♀️
-
Доброго дня, чи є ресурси, де можна подивитися реальні зарплати ? Ca.indeed, Glassdoor показують середню як 60-70к, як на мене це дивно, бо я бачив оффери на 200-300, але то з бонусами. Можливо це вказують лише base pay без бонусів та додаткових нарахувань. Хто знає де можна подивитися реальну ситуацію на ринку, будь-ласка порадьте)
-
тут можно посмотреть примеры резюме для сша/канады t.me/resume_review
-
а резюме сделано под канаду? у них специфичные вкусы
-
Залежить від того, що ви очікуєте, хочете і нащо готові. Я їду з 1 роком експіріенсу, але джоб оффер дали ще в Україні. Можливо, має сенс порозсилати резюме, подивитися, чи будуть взагалі відповідати
-
І якщо бути чемним та приємним співрозмовником, то можна отримати відчутну знижку майже будь де. Bell: There is a 50$ installation fee. Hm, key me find the promo code to void this ... Virgin plus: I can offer you 15 GB for 55/mo +30$ one time account registration fee. 5 minutes later: you know what, here is the super promo for you: 20 GB for 50/mo and we waive the registration fee. Oh, you have just paid for your Telus? Hm, okay, I'll give you 50$ discount for anything in this shop (The Source, прим. мене). Sleep Canada: This mattress cost 41 hundreds + tax 5 minutes later: you know what, the best I can do is 2665 tax included
-
Можешь всю севам вычеркнуть тогда.
-
Поняв, викреслюємо. ;)