(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Можешь, пліз, в двух словах, як тобі канадська освіта? Я думаю, мож спробувати повитися ще, але напряга, що неможливо одночасно працювати
-
Вообще толковый мужик. Думаю да, ему виднее он 6 лет живёт там
-
Продолжал учиться в укр вузе?
-
Я прямо в резюме написав, що є відкрита віза і OWP, на співбесідах просто уточнюють цей факт ще раз, ніхто не кіпішує, коли чує, що фізичну версію отримаю по прильоту.
-
youtu.be/yzwhvOVBrXU
-
Был выпуск о резюме на канале 10минут о жизни в Канаде
-
Навряд чи. Скоріше, резюме криве. Перше теж відмовляли дуже багато, тільки прокачав резюме - кличуть на інтро коли без питань.
-
dev?
-
это пришло 14 числа
-
Організація MOSAIC рада підтвердити, що ми отримали ваш запит на авіапереліт за програмою туристичного фонду Ukraine2Canada. Один з наших координаторів з подорожей та прибуття незабаром зв’яжеться з вами, щоб підтвердити ваші дані та перевiрити проїзні документи. Після того, як ми все перевіримо, ми підтвердимо запит на бронювання через Miles4Migrants. Ми також зв’яжемося з вами, щоб переконатися, що у вас є родиннi зв’язки з мешканцями громади, в якій ви збираєтеся оселитися, i що ви знаєте про доступні вам послуги. Слідкуйте за повiдомленнями для отримання додаткової інформації. Також ви можете повідомити нам, якщо ви віддаєте перевагу спілкуванню іншою мовою, ніж англійська. Ми завжди радi допомогти вам. Команда MOSAIC з подорожей та прибуття програми Ukraine2Canada
-
Наче тут є хто JUN 10 реєструвався на Miles4Migrants. Що в результаті - з вами зв’язувались ? Чи окрім листа «очікуйте» далі діло не пішло. (By June 17th, MOSAIC will contact you to confirm any information as part of the eligibility review)