(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А почему не должно? Я с двумя годами опыта украинского аутсорса через 2 месяца прибытия в Канаду прошел в местную контору. Отказали только потому что не услышали о том что я учусь ещё год. Канадский опыт это не для ит мира.
-
это пришло 14 числа
-
Організація MOSAIC рада підтвердити, що ми отримали ваш запит на авіапереліт за програмою туристичного фонду Ukraine2Canada. Один з наших координаторів з подорожей та прибуття незабаром зв’яжеться з вами, щоб підтвердити ваші дані та перевiрити проїзні документи. Після того, як ми все перевіримо, ми підтвердимо запит на бронювання через Miles4Migrants. Ми також зв’яжемося з вами, щоб переконатися, що у вас є родиннi зв’язки з мешканцями громади, в якій ви збираєтеся оселитися, i що ви знаєте про доступні вам послуги. Слідкуйте за повiдомленнями для отримання додаткової інформації. Також ви можете повідомити нам, якщо ви віддаєте перевагу спілкуванню іншою мовою, ніж англійська. Ми завжди радi допомогти вам. Команда MOSAIC з подорожей та прибуття програми Ukraine2Canada
-
Наче тут є хто JUN 10 реєструвався на Miles4Migrants. Що в результаті - з вами зв’язувались ? Чи окрім листа «очікуйте» далі діло не пішло. (By June 17th, MOSAIC will contact you to confirm any information as part of the eligibility review)
-
І не факт що lmia видадуть
-
а є тут хтось з Калгарі?
-
Ну буду думати що і як робити) дуже дякую за поради
-
Якщо я знайду умовний Вінніпег і мені нарешті хтось звідти відповість то там я приблизно розумію що робити щоб залишитися
-
та я ж думаю саме про варіант з квебеком.
-
Бо це квебек
-
ну не монреалем єдиним, якщо стоїть мета отримати ПР
-
ну як вище написали то для ПР у монреалі треба 4 роки. ОВП на 3 роки.
-
а, ну в такому випадку так...
-
Банально вп не на 3 роки, якщо паспорт на менше, а подовжити його не можна раніше, ніж за 3 міс
-
звичайно краще до) але ж спитали що робити як не встигнеш Хоча я не знаю, як можна не встигнути, якщо буде робота
-
Це дуже геморно, лміа не всі біжуть видавати, краще встигнути до + це займає часу, теж можна не встигнути
-
Дякую буду вивчати що воно там таке
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/foreign-workers.html
-
десь тут, скоріш за все прийдеться роботодавцю подавати LMIA
-
А де можна про це прочитати?
23 Jan 2023, 01:02
132864/635886
3 minutes ago