(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Туристична страховка куплена в Європі діятиме. Отримати Канадську безкоштовну треба буде з ворк пермітом і там її не одразу дадуть, пару тижнів потрива. Меогляд вимагають тільки для певних професій і Якщо подаватися на ПР.
-
страховка всеодно діятиме?
-
ні. Навіть з ворк пермітом, н едля всіх професій він треба
-
Добре, аккаунт є, мережа пам'ятає все)
-
Вітаю, панове. Їду в Торонто до родичів на кілька місяців, працювати там не планую, чи потрібно мені проходити медогляд?
-
Навіть досвід до прибуття, фріланс?
-
Я ж і кажу. для Куает потяне, бо там то ніхто не дивиться зараз, навіть якщо на весь період поставити безробітний, візи дають навіть у 80 років, але коли треба буде подаватися на постійне проживання, то як тут вже писали, все попаде в одну папочку. І тоді той досвід треба буде якось підтверджувати.
-
Я про анкету cuaet, не про роботу в Канаді
-
для візи так, для ПР ймовірно ні
-
@all Всім привіт, цікаво чи є тут Automation QA, і чи вже хтось влаштувався на роботу Дякую!
-
А Upwork, toptal, freelancer.com теж прокатить?
-
Я просто написав з ким у мене був контракт, але не розписував дати і деталі. Написав Консультант в ГлобалЛоджик і все. Вони до того не домахаються. Там головне по датам влізти, щоб система далі пропустила.
-
тикток
-
у пенсионеров тоже линкедин проверяют)
-
напомню, CUAET це Канадсько-український дозвіл на екстрені поїздки. Никто особо не вчитывается, ставят штамп, разрешают въезд и записывают в книжечку. Когда потом захочешь податься на Permanent Residence и заполнишь анкету, данные будут в одной папочке. И вот тогда уже офицер будет смотреть насколько все совпадает и может задать вопросы.