(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Но банк может спросить "где взял"
-
Так, за декларування у курсі
-
О, добре, дякую
-
наступні теж треба лише задекларувати (якщо більше 10к кад)
-
Це тільки при першому чи при наступних заїздах теж?
-
при в'їзді в Канаду кошти, які ви завозите не оподатковуються
-
А хтось знає якщо кеш завозить з нього треба податки платити? Думаю що з машиною робити, зараз її продавати це тільки зливати за безцінь, думаю може залишити десь у Львові і через пів року - рік прилетіти і продати...
-
Пошукай по чату, кілька разів обговорювали
-
Питання до бувалих, хто вже в Канаді. Я тут зі своєю галєрою хотів порішати, щоб просто релокейтнутись в Канаду, але у нашому офісі там, поки не має вакансій, обіцяють зробити пізніше якийсь проект, але поки типу попрацювати на удальонці зі штатовським офісом. І тут питання, як то тоді правильно оформити в Канаді? Типу ФОПа?
-
У нас только глаза остались такие же )
-
Ну да. Это из-за фотки. :)
-
И у него еще срок действия короткий, 4 или 5 лет
-
а ни у кого не бьіло опечатки в данньіх? обнаружила, что не тот номер квартирьі в апликейшн
-
Нам на круг вышло 2 месяца примерно. Из них мы три недели собирались на биометрию
-
Да. Это сильно упрощает разные штуки. Только раньше трёх месяцев не рекомендуется, так как фотку сложно будет сделать. :)
-
Ага, я убедил жену пойти и сделать еще в октябре, когда пошли первые слухи про стягивание войск к нашим границам
-
Загран даже младенцам делают? Не знал
-
а Вам вклеили визу на пол года (как указанно в фои лесс визе) или до конца действия паспорта?
-
Ребенок есть, на момент подачи заявки даже года не было. Но с загранпаспортом)))
-
В мене фойл лес іменно апрували десь більше місяця, а далі здав на вклейку і 3 тижня вклеювали
23 Jan 2023, 01:02
133648/637683
18 minutes ago