(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дуже дякую
-
@username_is_tooo_short твій хід
-
Хтось був з Халіфаксу але не памятаю хто, скажіть, там також є програма рік часу відпрацював і від провінції номінація? чи то суто по ЕЕ?
-
Ха. Мои в Киеве
-
ага, у мене так дівчина з мамою відправили. Як повернуть відпишусь) Але наче візу вони таки вклеїли
-
Мені казали що укр законами заборонено пересилати паспорт, тому слати треба так: новою поштою в Європу другу (і не казати НП що там паспорт) Потім друг пересилає в посольство, йому шлють назад, а далі він вам
-
Також знаю що нова пошта інтернешнл возить посилки за кордон, ось товариш в Грузію відправляв доки
-
Зустрічав в фейсбук групах що є люди які возять паспорти у Польщу на вклейку
-
Ніт. Ми не вподобляємось батькам 🙂
-
вони в іспанії, 500 км від мадриду (там візовий центр), звичайною поштою надіслали, і оплатили кур‘єра візового центру, кур‘єром і отримали паспорти в іспанії.
-
З України?
-
А есть такие? Интересно
-
Та ні, у нього ще й діабет, але через военкомат без варіантів, не виключать з обліку
-
57.. молодой совсем )
-
може й випустять. Знаю когось 59 випустили
-
Кур‘єром
-
Теж маю такі думки.
-
Я своїх теж подам, але батьку 57, не зможе виїхати, сподіваюсь після перемоги зможуть або виїхати здати в Європі або в Україні відкриють
-
Мои пока тоже откажутся. Я положу, пока останется кто-то один, и тогда варика уже не будет.
-
А паспорта на визу?.ездили второй раз?
23 Jan 2023, 01:02
133899/642907
about an hour ago