(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Мені після Києва, в парижі якось взагалі ніяк, я маю на увазі час пік в Києві і у Парижі, ну як на мене париж пустий, знову ж таки я був мало пару днів може не попадав на ті години в парижі. А щодо Варшави, бувало багато але якось ну всеодн оне так дофіга як у Києві.. але знову ж таки у Варшаві буваю дуже рідко
-
Але те, що в метро не ловить мобільний зв'язок і немає вайфая - якось дивно
-
Ребят, нужна небольшая помощь, мне тут на собесе задачи на логику спросили, часть я сделал, но не могу успокоится с одной, которую не решил. Мб у кого есть идеи, хочу послушать. Вопрос такой. Назовите число разработчиков, которые на данный момент в мире пишут код. Понятно, что допустим n разрабов сейчас спит, так как на одном полушарии ночь, y = 8 часов рабочего времени, то есть нужно проверить где сейчас в мире эти 8 часов есть, чтобы не было ночи. А вот дальше я теряюсь, мб есть у кого идеи?
-
В Парижі було дофіга В Варшаві буває дофіга
-
Так я і про 8-9 ранку і про 5-6 вечора. Люди є, але якось мало, незвично
-
трохи не так, я кожен день підвожу до метро дружину, видно що народ доїжає і пересідає з авта а далі хто куда метро\автобус до Торонто, практично кожен бере з собою перекуси в сумках і здається мені що вони не виходять з офісів)) а аж в кінці робочого дня їдуть назад. Стало явно більше авто на стоянці на станції метро після підняття цін на паливо.
-
то мабуть вже для лузерів на наступну ходку
-
Только что оформил, всё работает. Обновите страницу, появилась новая форма. То у них админ сайта накосячил видимо
-
Думаю більше людей на машинах ніж громадському транспорті 🤷♂
-
У мене таке відчуття в торонто, коли в час пік в метро заходиш на union, а там чомусь людей нема