(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Парижі було дофіга В Варшаві буває дофіга
-
Вот це прямо прікольно, хотя є у мене тоже знайома в китаї в Женьчшені живе, казала шо ну просто мега круте метро і там система поїздів між містами що їхала на якусь лекцію за 100 км від себе якось дуже швиденько
-
не, реально есть спец человек для этого на каждой станции
-
Я думав то такі китайсько японські пранки
-
Після метро в Києві, мені шось любе метро у Європі де не був виглядає завжди пустим
-
я просто помню как я в тайбее утром упаковывался в метро, там был отдельный человек для “утрамбовки”
-
Так я і про 8-9 ранку і про 5-6 вечора. Люди є, але якось мало, незвично
-
трохи не так, я кожен день підвожу до метро дружину, видно що народ доїжає і пересідає з авта а далі хто куда метро\автобус до Торонто, практично кожен бере з собою перекуси в сумках і здається мені що вони не виходять з офісів)) а аж в кінці робочого дня їдуть назад. Стало явно більше авто на стоянці на станції метро після підняття цін на паливо.
-
то мабуть вже для лузерів на наступну ходку
-
З того що чув громадський транспорт це не про штати й Канаду
-
Только что оформил, всё работает. Обновите страницу, появилась новая форма. То у них админ сайта накосячил видимо
-
Думаю більше людей на машинах ніж громадському транспорті 🤷♂
-
в нас взагалі якось відчувається шо дофіга народу, вот любе по факту місто в Україні де я був відчутно шо народу дуже дофіга
-
як думаєш чому так?
-
да даже в днепре больше миллиона
-
У мене таке відчуття в торонто, коли в час пік в метро заходиш на union, а там чомусь людей нема
-
+ на авто люди , пішом не ходять, в основному в молах можна побачити тьму народу
-
что в киеве 3 ляма, что в тайбее лямов 5 людей
-
Так я ж за це й кажу, Канада дуже малозаселена, землі дофіга, народу мало
-
в плане что в канаде маленькая плотность и миллионников мало, а я жил всегда в мегаполисах
23 Jan 2023, 01:02
134775/634676
3 minutes ago