(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вони забрали її потім приносять, попрацювало може місяць знову така ж діч
-
Самий прікол шо ми ці два плейстейшена вже раз віддавали на офіційний сервіс з фірми бо думали шо реально шось фізичне з джойстіками чи плейстейшеном)
-
а поняв, ну я тоже думаю що то без сенсу трохи якби консоль була на андроїді повноцінному
-
www.gadgetstyle.com.ua/70285-ps5-blue-light-blinking-issue-fix-guide/
-
оно не на андроиде, это есть возможность еще андроид запускать там вроде бсд
-
Фигасе, у меня прошивка слетела один раз с какого-то перепугу, как оказалось я один на миллион. Качал файл прошивки и заливал с флехи. Про такой баг впервые слышу
-
Прікольно, навіть шось не думав шо воно на андроїді
-
ну и там не только игрульки, можно делать дуалбут андроида, использовать по сути как шилд, подключать 4к мониторы, ну и разгон озу(т.к. основной ботлнек в пропускной способности памяти)\цпу\гпу
-
Зразу й не поняв що це ПС)
-
бо я зайшов у менюшку прочистив кеш джойстіків і тп шо там тоже по мануалах казали і ресетав їх і тп ніфіга не помагало поки консоль на заводські не скинув
-
І глюк доречі не у самих джойстіках а саме в ПС, тому що якраз її треба на заводські настройки скидати
-
І знову ж таки майже ніхто у них не грає більшу частину дня тупо стоять
-
Поняв, но рішення проблеми я глянув в інтернеті якраз, тому що ми ніяк немогли поняти чому всі 4 контроллери не конектяться до ПС або ж коли конектятья то прямо ж в меню можуть зависнути, на самій ПС5 найновіша прошивка стоїть що на першій що на другій, тупо синім мигають джойстіки і не підключаються до ПС… і це просто печаль, таке перший раз бачу на плейстейшенах взагалом, є ще пс4 там такого бага немає і не було за весь час а тут консолькам по факту ще року немає
-
А, я думал он уже на руках, сорян
-
Моя прелесть 😊
-
У меня 3 дуалсенса, брал на релизе. Ни один не глючит до сих пор. Учитывая что я заядлый МКшник, а файтаны еще как убивают джои)))
-
стимдека рядом нема для сравнения, тока свич, но он так раза в полтора больше
-
Можно тебя попросить сделать фотку свича и стимдека рядом, желательно с экранами включенными, хочу сравнить габариты. Если не сложно
-
хотя й ПС5 вроді ок но якось поменше ігор і ЕА окремо йдуть
-
хбокс в цьому плані дуже крутий
23 Jan 2023, 01:02
135228/635720
about 2 hours ago