(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вероятно в будущем больше будет телодвижений для военнообязанных, вероятно некоторые действия необходимо будет делать с посещением военкомата и т.п. Хочешь зарегестрировать авто - через военкомат, покажи где стоишь на учёте Хочешь продать дом? - военкомат, пожалуйста и т.д..
-
ну личное дело каждого, ок, если так, но они много чего в последнее время говорят
-
так ж зеленський казав шо таке голосувати ніхто не буде
-
и еще вот, тоже сегодня новость была Українцям дають можливість відмовитися від військової служби, але за це можуть позбавити громадянства. Нардепи хочуть внести доповнення до статті 25 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та передбачити опцію позбавлення громадянства. ❗️ Позбавляти громадянства пропонують: ▪️ громадян, які під час воєнного стану, стану війни виїхали до країни, яка здійснює військову агресію проти України; ▫️ громадян, які, будучи в статусі військовозобов’язаних, виїхали за межі країни і не повернулися назад протягом 30 днів (крім відряджень із метою виконання функцій/завдань від центральних органів влади); ▪️ громадян, які через релігійні чи інші переконання письмово відмовились від призову на військову службу.
-
хотя это вроде как старый, но его не отменяли
-
да, но сам факт
-
Так те, що подали законопроект значить абсолютно НІ-ЧО-ГО.
-
itd.rada.gov.ua/billInfo/Bills/Card/39270
-
А можно ссылку плс?
-
это новый
-
Так его ж отменили
-
так, то ясно
-
хах) дякую шановне товариство) я б і не згадала
-
А ну якшо два є то є, але тут є проблема, вїзджати і виїзджати треба по тому самому, бо якщо буде виїзд з іншим документом це дуже дивно буде для стражі гранічної
-
смотрю опять какие-то странные законопроекты подаются, про лишение гражданства, если не вернулся в течении 30 дней
-
я й забула
-
фак
-
в мене є другий загран до 24 року здається
-
ну ок, вїздеш у Польщу по внутрішньому, а далі?
-
та наче поляки пускали донедавна по внутрішньому
23 Jan 2023, 01:02
135362/637244
10 minutes ago