(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я просто сам поступил туда, мой терм начнется через неделю просили укр аттестат - сказал что нету с собой, без проблем вообще спросили есть ли пруф английского - сказал что тоже нету, просто начнешь с инглишь композишена перед основными предметами насколько я по чатам вижу людей из Украины со стипендиями хватает
-
Ок, пошукаю інфу, дякую
-
> не буде змоги працювати більше 20 годин в тиждень на этот универ оно не распространяется
-
*20 годин це принаймні, якщо ти в звичайному коледжі/внз, хз за цей
-
во первых дешево т.к. ты платишь за кредиты по факту, во вторых для Украинцев стипендия и поступать можно вообще почти без документов
-
Треба почитати за той дистанційний універ, але вангую теж не дешево + не буде змоги працювати більше 20 годин в тиждень. А це означає, що не буде можливості сплачувати житло та їжу. На фоні тої ж англії з інтершипами та позиціями для новачків, виглядає якось сумнівно. Але буду ще ресьорчити, поки що виглядає дивно, шо такий тухляк (на фоні Європи) з entry можливостями в канаді-то
-
ну т.е. у меня в голове есть хоть какое-то планирование как это выглядит делаешь рисерч - видишь коопы только для студней - делаешь ресерч - поступаешь в вуз - подаешься как раз на кооп т.к. старт обучения в вузе совпадает с коопом - профит
-
я уже тут писал про него
-
дистанционный вуз
-
Шо це
-
можна спробувати писати рекрутерам напряму і спитатись чи фірма має можливість за їду взяти
-
он подходит
-
есть тот же юопипл
-
Грошей нема оплачувати унік в канаді
-
а что мешает сделаться студентом?
-
Так проблема в том, що в канаді я взагалі не бачила інтершип для нестудентів і про це ж вище писали інші
-
ну или в опсосе
-
не верю, нужна или интернатура в какой-то галере, или фейк опыт
-
Всё есть Зачастую предлагают за рис поработать первое время, но если поискать подольше - то и за деньги найти можно
-
В Україні дійсно багато такого, можна новачку пристроїтись з іншої сфери за бажання. В Лондоні теж знайшла entry позиції з мінімумом (відносно може) вимог. В канаді тільки кооп або джун з 3-5 років досвіду втф
23 Jan 2023, 01:02
135933/644988
7 minutes ago